Over RODE

RODE Vastgoedbemiddeling is een organisatie die zich bezighoudt met het verwerven van commercieel vastgoed voor professionele beleggers en ontwikkelaars. Door onze up-to-date marktkennis en een uitgebreid netwerk zijn wij in staat om telkens de juiste ‘match’ te creëren tussen koper en verkoper.

Het succes van RODE Vastgoedbemiddeling zit met name in de korte lijnen die wij hebben met onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn grote nationale – en internationale institutionele beleggers maar daarnaast zeker ook particuliere beleggers en ontwikkelaars die naast landelijk ook regionaal actief zijn. Omdat de vastgoedmarkt een markt is die door verschillende factoren continu in beweging is, is het in onze ogen van groot belang dat wij de profielen van onze opdrachtgevers erg goed kennen. Zo weten wij continu wie de juiste koper is wanneer wij proposities uit de markt halen.

Onze focus ligt voornamelijk op het verkrijgen van commercieel vastgoed in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Flevoland en Noord Brabant. Maar ook buiten deze provincies hebben wij inmiddels de nodige succesvolle transacties afgerond en hebben wij dus interesse.

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en proactieve aanpak. Daarnaast hechten wij grote waarde aan discretie, zorgvuldigheid en integriteit. Zeker omdat wij veelal actief zijn in off-market vastgoed hebben wij deze kernwaarden hoog in het vaandel staan.

 

Missie

Het is onze missie om bij elke bemiddeling zowel verkoper als koper een goed gevoel te laten overhouden aan een transactie. Dit doen wij door in het voortraject naast het belangrijkste component ‘prijs’ ook goed te kijken naar de andere wensen en behoeftes van verkoper en koper. Op deze manier bouwen wij aan langdurige relaties met de partijen waarmee wij werken.

 

Het type vastgoed waarin wij actief zijn én pretenderen de beste kopers voor in de markt te hebben, zijn: 

N

Woonpanden en portefeuilles (ook gemixte bestemmingen als woon/winkel, woon/kantoor en woon/horeca)

N

‘Light industrial’ vastgoed

N

Logistiek vastgoed

N

Kantoren

N

(Her) Ontwikkellocaties (zowel wonen als industrieel)

N

Transformaties

RODE komt graag met u in contact

Mocht u een afspraak willen maken buiten kantooruren of in het weekend dan is dat uiteraard ook mogelijk.

020 – 210 36 62

info@rodevastgoedbemiddeling.nl

 

Openingstijden

Maandag       09:00 – 18:00 

Dinsdag         09:00 – 18:00

Woensdag     09:00 – 18:00

Donderdag    09:00 – 18:00

Vrijdag            09:00 – 18:00

RODE Vastgoedbemiddeling 

Diemerplein 178B

1111 JD Diemen

The Netherlands

KVK: 76852024